WordPress website laten maken

bij ons vindt u het complete pakket onder één dak

U wilt een WordPress website laten maken en u weet niet goed hoe u moet beginnen? u heeft nog veel vragen zoals: wat is het doel van een nieuwe website en hoe zal ik hem inrichten. 

Dan zou het fijn zijn als u geholpen wordt in een helder stappenplan zodat duidelijk is wat er allemaal bij komt kijken.

Als alles soepel verloopt heeft u straks een WordPress website die stabiel, snel en veilig is en waar u veel bezoekers en potentiële klanten trekt. Dat wilt u toch ook?

wordpress-website-laten-maken

stappenplan voor een nieuwe wordpress website

wordpress website laten maken, waar op letten?

Voor u er toe overgaat om een nieuwe WordPress website te laten maken is het belangrijk om op de volgende zaken te letten:

 • Domeinnaam bedenken
 • Wat is het doel van mijn nieuwe website
 • Moet ik vooral lokaal vindbaar zijn
 • Goede hosting regelen
 • Wil ik zelf aanpassingen kunnen doen

Als uw nieuwe website straks klaar is moet hij ook onderhouden worden, een WordPress website heeft regelmatig updates nodig enz.

Wij raden u aan om uw website te hosten bij Vimexx. daar kunt u snelle betaalbare WordPress hosting afnemen.

Website-laten-maken

WordPress website laten maken? 5 voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Eigen beheerssysteem
 • SEO vriendelijk
 • Responsive
 • Volledig aanpasbaar
wordpress-website-laten-maken

Een wordpress website kunt u zelf eenvoudig aanpassen

U wilt uw website graag zelf kunnen aanpassen? Uw nieuwe website wordt door ons gebouwd met het CMS WordPress, een veelgebruikt content management systeem. Het gebruik van een CMS heeft vele voordelen. De belangrijkste?

 • Het is mogelijk om zonder technische kennis de inhoud van uw website aan te passen
 • Uw website is veilig, het is namelijk alleen mogelijk aanpassingen aan uw website te doen door in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord

wordpress webite laten maken met responsive design

Responsive design

Een responsive design zorgt ervoor dat uw website uitstekend wordt getoond op een mobiele telefoon of tabblad. Uiteraard is dit standaard inbegrepen bij de website die wij voor uw maken. Het spreekt voor zich dat iedere website die wij maken gebruiksvriendelijk is en dat is iets wat uw bezoekers zullen waarderen.

Website-laten-maken

onderhoud van WordPress websites

Wilt u het onderhoud van uw WordPress website uit handen geven? Wij  ontzorgen u graag op dit gebied. Om uw WordPress website veilig en stabiel te houden zijn regelmatig updates nodig. Wij nemen u dit werk graag uit handen dat is een zorg minder en een zekerheid meer.

Wordpress website laten maken

Hosting van uw WordPress website

Op zoek naar razendsnelle betrouwbare webhosting? Wij maken niet alleen graag een mooie betaalbare WordPress website voor u, maar voordelige hosting  met voldoende webruimte, Webmail, gratis SSL enz behoort ook tot de mogelijkheden. Verschillende abonnementen zijn mogelijk maar standaard heeft u altijd:

 • Gratis SSL
 • Voldoende webruimte
 • Snelle hosting
 • Mailen met eigen domeinnaam
Een-website-laten-maken

Seo optimalisatie

Het is belangrijk dat uw website een mooie uitstraling heeft, nog belangrijker is dat uw website goed gevonden wordt door de zoekmachines. Wij kunnen zorgen dat uw website optimaal vindbaar is waardoor de bezoekersaantallen zullen oplopen.

seo-optimaliseren

bestaande website aanpassen

U heeft al een website en bent niet tevreden over het functioneren ervan? Wij denken graag met u mee om te kijken of we eventuele aanpassingen kunnen doen. Ook als u bestaande website niet goed vindbaar is voor de zoekmachines of als u nauwelijks bezoekers op uw website krijgt helpen wij u graag verder. Het mooie is dat u bij ons nooit voor verassingen komt de staan maar dat van te voren altijd duidelijk is wat de kosten zijn.

meer informatie over het laten maken van een WordPress website?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in wij reageren altijd snel.

Scroll naar top