Website laten maken

Voor een nieuwe website ben je hier aan het juiste adres

Website laten maken voor voor je bedrijf, instelling of vereniging en zie je door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk!…. Het zou jammer zijn van de tijd en energie die je er in steekt als je straks niet tevreden bent met je nieuwe website. Wil je een professionele website die wel naar je zin is, dan ben je hier aan het goede adres. Ik help je graag stap voor stap bij het realiseren van een nieuwe website.

Website laten maken? Deze 5 zaken zijn belangrijk

website-laten-maken
Website-laten-maken

Stappenplan om je website te laten maken

Eerst kijken we wat je wensen zijn en hoe je die in de website verwerkt wilt hebben.

Als we de verschillende mogelijkheden doorlopen hebben, bijvoorbeeld welke functionaliteiten de website moet hebben kunnen we starten met het maken van de website.

Website laten maken met WordPress

Ik maak je nieuwe website met het CMS WordPress. Dit veelgebruikte systeem heeft uitgebreide mogelijkheden om je nieuwe website te voorzien van de functionaliteiten die je nodig hebt zoals een nieuwsbrief en contactmogelijkheden.

Website laten maken WordPress

Website laten maken met responsive design

Het is uiterst belangrijk dat een website geschikt is voor mobiele apparaten. Omdat de websites die ik maak altijd voorzien zijn van een responsive design is dat geen enkel probleem. Je website zal gebruiksvriendelijk voor de mobiele gebruiker.

Zelf aanpassingen doen aan je website

Het is in principe mogelijk om zelf aanpassingen te doen aan je website. Wel maken we hier van te voren duidelijke afspraken over wat je zelf wilt doen en wat niet.

Wat zijn de kosten om een website te laten maken

Niet onbelangrijk is de vraag wat het nu kost om een website te laten maken. Dit is afhankelijk van welke mogelijkheden je op je website wilt hebben maar de grootte van de website speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Ook zaken zoals het maken van content. Levert je alles kant en klaar aan of laat je het aan ons over. Allemaal dingen die meespelen in het bepalen van de kosten. Het beste is dan ook om via het contactformulier aan te geven wat je wensen zijn zodat we samen tot een gepaste offerte kunnen komen.

Onderhoud van je website

Als je een website hebt laten maken moet deze ook regelmatig worden onderhouden. Er moeten updates gedaan worden en eventuele aanpassingen worden gedaan. Dit is erg belangrijk om je website stabiel, veilig en snel te houden. Wij nemen je die zorg voor een eerlijke prijs uit handen. 

Bestaande website laten onderhouden

Heb je al een WordPress website en wil je het onderhoud ervan uitbesteden? Dat kan…Je weet bij mij altijd van tevoren wat de kosten zijn dus kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij het onderhoud van een website is het maken van back ups cruciaal.

Goede WordPress hosting om een goed werkende website te laten maken

Heel belangrijk is goede hosting, bij cloud 86 weten ze nog wat service is. Ik adviseer je de hosting bij heb te regelen. Bekijk de voordelige pakketten

Vrijblijvende prijsopvraag doen om een website te laten maken?

Gebruik het contactformulier om je wensen kenbaar te maken en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bij mij geen contracten of iets dergelijks, je betaalt alleen voor de werkzaamheden die werkelijk gedaan worden.

Contact
Scroll naar top
Contact via WhattsApp