Website laten maken

Website laten maken en weet je niet waar je moet beginnen? Er zijn een aantal zaken die van tevoren goed geregeld moeten zijn zoals hosting en de domeinnaam.

Het is belangrijk om goed na te denken over je domeinnaam. Deze moet relevant zijn voor het onderwerp waar de webite over gaat. Je wilt natuurlijk een website laten maken die je bezoekers meteen duidelijk maakt welke dienst of product je aanbiedt. Is dit niet meteen duidelijk of is je website traag dan haakt de bezoeker al snel af…. en dat is niet de bedoeling. Je website moet duidelijk en overzichtelijk zijn. Daarnaast moet je website ook gebruiksvriendelijk en snel zijn…..zodat je bezoeker meteen vindt wat hij zoekt. En dat levert aanvragen op voor je product of dienst zodat je kunt groeien met je bedrijf.

Belangrijke dingen om goed voor te bereiden voor je een website laat maken. Maar je hoeft het gelukkig niet alleen te doen!

Ik help je graag bij de voorbereidingen. Als we samen een duidelijk plan hebben maak ik een website voor je die voldoet aan je verwachtingen. Neem contact op en ik help je zo snel mogelijk verder.

5 dingen die u moet doen als u een website wilt laten maken

Snelle website laten maken

Ik schreef al dat een trage website er voor zorgt dat je bezoeker afhaakt….jammer!….Snelheid is een belangrijke factor voor de gebruiksvriendelijkheid van je website. Door snelle betrouwbare hosting en te zorgen dat de website technisch 100% in orde is wordt je website beter gevonden in Google. De bezoekersaantallen nemen toe en de bezoekers blijven langer op je website.

Technisch geoptimaliseerde website laten maken

Een technisch goed geoptimaliseerde website is uiterst belangrijk. Het zorgt ervoor dat je bezig kunt zijn met dat waar je goed in bent. En niet steeds problemen hoeft op te lossen. Ik maak een website voor je die technisch optimaal werkt.

Website laten maken met een responsive design

Een website die mobiel goed bruikbaar is wordt steeds belangrijker, met name voor de zoekmachines. Zowel op de pc, de tablet en de smartphone moet het gebruikersgemak optimaal zijn. Daarom maken wij WordPress websites altijd met responsive design. Helemaal geoptimaliseerd voor de gebruiker. Dat scheelt echt!

Website-laten-maken-betaalbare

Betaalbare Website laten maken met wordpress

Uw website kan geheel door ons worden beheerd en waar nodig  doen wij aanpassingen voor u

Wilt u zelf graag aanpassingen aan uw website doen dan kan dat.

Wij maken uw website met WordPress, dit maakt het mogelijk dat u zonder technische kennis eenvoudige aanpassingen aan uw website kunt doen

De kosten om een betaalbare website te laten maken

De kosten om een betaalbare website te laten maken zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn, hiernaast kunt u zien wat de kosten zijn voor een basiswebsite met 1 homepagina plus contactpagina. Tekst plus foto’s levert u zelf aan.

Bovenop het basispakket kunt u tegen meerprijs kiezen voor vele functionaliteiten, denk bijvoorbeeld aan:

 • Nieuwsbriefmogelijkheid
 • Betaalsysteem
 • Seo optimalisatie
 • Google bedrijfspagina aanmaken en inrichten
 • Meerdere pagina’s
 • SEO teksten
 • Hosting
 • Enz.

Een betaalbare website laten maken?

 • Homepagina ( u levert zelf tekst plus afbeeldingen aan)
 • Contactpagina plus contactformulier
 • CMS WordPress (eigen beheersomgeving)
 • Optimale basissinstelling
 • Aanmelding Google webmastertools
 • Snelheid geoptimaliseerd
 • Slechts € 249,- exclusief B.T.W
 • Domeinnaam plus hosting € 100 euro per jaar

Hiermee heeft u een uitstekende basis en kunt u zelf uw website verder bewerken en uitbouwen, eventueel met behulp van ons. Uiteraard nemen wij u het maken van uw website graag uit handen. Waar u ook voor kiest u weet altijd van tevoren wat de kosten zijn. Helder toch.

Bestaande wordpress website aan laten passen

U heeft een website en bent niet tevreden over het functioneren ervan? Uw website is traag? Het contactformulier werkt niet enz?

Wij kijken met u mee en doen de aanpassingen die nodig zijn. Ook als u bestaande website niet goed vindbaar is voor de zoekmachines of als u nauwelijks bezoekers op uw website krijgt helpen wij u verder. Het mooie is dat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan maar dat van te voren altijd duidelijk is wat de kosten zijn.

website laten optimaliseren voor de zoekmachines?

Heeft u een website en wilt u deze laten optimaliseren voor de zoekmachines? Op deze pagina krijgt u meer informatie. Wij helpen u ook graag de lokale vindbaarheid te verbeteren. Wij bieden ondersteuning voor het goed inrichten van uw Google bedrijfspagina. Samen met u doen we onderzoek naar zoekwoorden waar u het beste op gevonden wordt.

seo-optimalisatie

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over hoe u snel en goed een betaalbare website kunt laten maken? Schroom niet en vul vrijblijvend het contactformulier in, wij reageren snel. Uiteraard kunt u ons ook bellen op Tel: 06-21853523

website-laten-maken
Scroll naar top