website laten maken

Website laten maken? U heeft plannen voor een nieuwe website en weet zelf niet hoe één en ander in zijn werk gaat? Geen probleem.

Er zijn een aantal zaken die van tevoren goed geregeld moeten zijn zoals de hosting en het regelen van een domeinnaam. U wilt een professionele website laten maken die stabiel, snel en veilig is. Daarnaast wilt u uiteraard dat er veel bezoekers op uw website komen die uw product kopen of een aanvraag doen voor één van uw diensten. Logisch!

Des te belangrijker is het dat u geholpen wordt door iemand met kennis van zaken die samen met u en geheel volgens uw wensen een website realiseert die werkt!

Wij helpen u stap voor stap en zijn pas tevreden als u het bent. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het is om een nieuw website te laten maken waar u zorgeloos gebruik van kunt maken.

Wat u moet doen voor u een website laat maken

Een belangrijke factor voor het gebruikersgemak van uw website is de snelheid. Als uw website traag is zijn de bezoekers snel weer weg. Dat wilt u niet!

U wilt dat uw website zo gemakkelijk in gebruik is dat uw bezoekers zo lang mogelijk op uw website blijven. Alleen dan bent u er van verzekerd dat uw website rendement oplevert. En dat is de bedoeling!

Uw website moet technisch perfect in orde zijn, een belangrijk onderdeel van SEO, de zoekmachines houden rekening met het feit dat uw website voor snelheid geoptimaliseerd is. Door ons een website te laten maken bent u verzekerd van een razendsnelle website. Optimaal voor uw bezoekers dus!

website laten maken, let op responsive design

Een website die mobiel goed bruikbaar is wordt steeds belangrijker, met namen voor de zoekmachines. Zowel op de pc, de tablet en de smartphone moet het gebruikersgemak optimaal zijn. Daarom maken wij onze WordPress websites altijd met responsive design. Helemaal geoptimaliseerd voor de gebruiker. Dat scheelt echt!

Website-laten-maken-betaalbare

betaalbare Website laten maken met wordpress

Uw website kan geheel door ons worden beheerd en waar nodig  doen wij aanpassingen voor u

Wilt u zelf graag aanpassingen aan uw website doen dan kan dat.

Wij maken uw website met WordPress, dit maakt het mogelijk dat u zonder technische kennis eenvoudige aanpassingen aan uw website kunt doen

Website laten maken wat zijn de kosten?

De kosten om een website te laten maken zijn afhankelijk van wat uw wensen zijn, hiernaast kunt u zien wat de kosten zijn voor een basiswebsite met 1 homepagina plus contactpagina. Tekst plus foto’s levert u zelf aan.

Bovenop het basispakket kunt u tegen meerprijs kiezen voor vele functionaliteiten, denk bijvoorbeeld aan:

 • Nieuwsbriefmogelijkheid
 • Betaalsysteem
 • Seo optimalisatie
 • Google bedrijfspagina aanmaken en inrichten
 • Meerdere pagina’s
 • SEO teksten
 • Hosting
 • Enz.

Een betaalbare website laten maken?

 • Homepagina ( u levert zelf tekst plus afbeeldingen aan)
 • Contactpagina plus contactformulier
 • CMS WordPress (eigen beheersomgeving)
 • Optimale basissinstelling
 • Aanmelding Google webmastertools
 • Snelheid geoptimaliseerd
 • Slechts € 249,- exclusief B.T.W
 • Domeinnaam plus hosting € 100 euro per jaar

Hiermee heeft u een uitstekende basis en kunt u zelf uw website verder bewerken en uitbouwen, eventueel met behulp van ons. Uiteraard nemen wij u het maken van uw website graag uit handen. Waar u ook voor kiest u weet altijd van tevoren wat de kosten zijn. Helder toch.

bestaande wordpress website aan laten passen

U heeft een website en bent niet tevreden over het functioneren ervan? Uw website is traag? Het contactformulier werkt niet enz?

Wij kijken met u mee en doen de aanpassingen die nodig zijn. Ook als u bestaande website niet goed vindbaar is voor de zoekmachines of als u nauwelijks bezoekers op uw website krijgt helpen wij u verder. Het mooie is dat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan maar dat van te voren altijd duidelijk is wat de kosten zijn.

website laten optimaliseren voor de zoekmachines?

Heeft u een website en wilt u deze laten optimaliseren voor de zoekmachines? Op deze pagina krijgt u meer informatie. Wij helpen u ook graag de lokale vindbaarheid te verbeteren. Wij bieden ondersteuning voor het goed inrichten van uw Google bedrijfspagina. Samen met u doen we onderzoek naar zoekwoorden waar u het beste op gevonden wordt.

seo-optimalisatie

meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over hoe u snel en goed een betaalbare website kunt laten maken? Schroom niet en vul vrijblijvend het contactformulier in, wij reageren snel. Uiteraard kunt u ons ook bellen op Tel: 06-21853523

website-laten-maken
Scroll naar top