Jansen websites

Website laten maken

U wilt een website laten maken?

Bent u zich aan het oriënteren op het laten maken van een nieuwe website voor uw bedrijf, instelling of vereniging en ziet u door de bomen het bos niet meer? Begrijpelijk!…. Het zou jammer zijn van de tijd en energie die u er in steekt als u straks niet tevreden bent over uw nieuwe website. Wilt u een professionele website die wel naar uw zin is, dan bent u hier aan het goede adres. Ik help u graag stap voor stap bij het realiseren van een nieuwe website.

5 zaken die eerst geregeld moeten worden voor het maken van een website

Hoe gaan we te werk mij het maken van een nieuwe website?

Eerst kijken we wat uw wensen zijn en hoe u die in de website verwerkt wilt hebben. Als we de verschillende mogelijkheden doorlopen hebben, bijvoorbeeld welke functionaliteiten de website moet hebben kunnen we starten met het maken van de website.

Een nieuwe website met WordPress

Ik maak uw nieuwe website met het CMS WordPress. Dit veelgebruikte systeem heeft uitgebreide mogelijkheden om uw nieuwe website te voorzien van de functionaliteiten die u nodig hebt zoals een nieuwsbrief en contactmogelijkheden.

Zelf aanpassingen doen aan uw website

Het is in principe mogelijk om zelf aanpassingen te doen aan uw website. Wel maken we hier van te voren duidelijke afspraken over wat u zelf wilt doen en wat niet.

De kosten van het laten maken van een website

Niet onbelangrijk is de vraag wat het nu kost om een website te laten maken. Dit is afhankelijk van welke mogelijkheden u op uw website wilt hebben maar de grootte van de website speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. Ook zaken zoals het maken van content. Levert u alles kant en klaar aan of laat u het aan ons over. Allemaal dingen die meespelen in het bepalen van de kosten. Het beste is dan ook om via het contactformulier aan te geven wat uw wensen zijn zodat we samen tot een gepaste offerte kunnen komen.

De websites die ik maak hebben een responsive design

Het is uiterst belangrijk dat een website geschikt is voor mobiele apparaten. Omdat de websites die ik maak altijd voorzien zijn van een responsive design is dat geen enkel probleem. Uw website zal gebruiksvriendelijk voor de mobiele gebruiker.

Website-laten-maken-betaalbare

Onderhoud van uw website

Als u een website hebt laten maken moet deze ook regelmatig worden onderhouden. Er moeten updates gedaan worden en eventuele aanpassingen worden gedaan. Dit is erg belangrijk om uw website stabiel, veilig en snel te houden. Wij nemen u die zorg voor een eerlijke prijs uit handen. Binnenkort komt op deze website informatie hoe u dit eventueel zelf kan doen.

Bestaande website laten onderhouden

Heeft u al een WordPress website en wilt u het onderhoud ervan uitbesteden? Dat kan…U weet bij mij altijd van tevoren wat de kosten zijn dus komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Bij het onderhoud van een website is het maken van back ups cruciaal.

Vrijblijvende prijsopvraag doen om een website te laten maken?

Gebruik het contactformulier om uw wensen kenbaar te maken en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Bij mij geen contracten of iets dergelijks, u betaalt alleen voor de werkzaamheden die werkelijk gedaan worden.

Contact
Scroll naar top