Teksten voor website laten schrijven

U wilt teksten voor uw website laten schrijven? U hebt een website gemaakt of laten maken maar bent niet tevreden over de teksten? U merkt dat bezoekers snel weg zijn op uw website. Dat wilt u niet! Goede teksten helpen u ook om hoger in Google te komen

Pakkende teksten voor uw website

Vaak komt dit omdat de teksten niet pakkend zijn, ze nodigen dus niet uit om verder te lezen. En u had een website laten maken om meer producten te verkopen of om meer offerte aanvragen te krijgen. En dat lukt maar niet.

U hebt veel geld uitgegeven aan uw website en om van de tijd die het u heeft gekost maat niet te spreken.

Toch valt het rendement erg tegen dus u denkt dat alle moeite voor niets is geweest.

Laat de teksten van uw website (her)schrijven

Als u de tekst van uw website laat (her)schrijven door een professional resulteert dat in een website met pakkende tekst die de bezoeker als het ware bij de hand neemt en zo zorgt dat hij of zij wel die offerte aanvraag doet of wel uw product aanschaft. En dan zijn de kosten die u gemaakt heeft er snel weer uit. Er zullen meer bezoekers naar uw website komen wat resulteert in een hogere omzet!

U weet van tevoren altijd wat het kost

Als u de url van uw website aan ons doorgeeft kijken wij naar de teksten en maken een duidelijk kostenoverzicht voor het schrijven of herschrijven van de teksten van uw website. Geen verassingen achteraf dus!

Vul het contactformulier even in voor vragen of een offerte aanvraag (vermeld dan over welke website het gaat?) wij reageren altijd snel.

Scroll naar top