seo-optimalisatie

locale seo | snelheidoptimalisatie

SEO optimalisatie belangrijk?

Uw heeft een website laten maken die er prachtig uitziet? Dat is mooi. Maar wordt hij ook veel bezocht?

Of heeft uw website tot nu toe nog niet veel bezoekers en daardoor nog niet veel extra klanten/aanvragen van uw diensten opgeleverd. Jammer!

U heeft een website laten maken of misschien wel zelf gemaakt en u had er hoge verwachtingen van? U baalt ervan dat die verwachtingen tot nu toe niet zijn uitgekomen.

Wat als u geen SEO optimalisatie doet?

Als u verder niets aan uw website doet dan zullen de bezoekersaantallen nooit oplopen en is de investering in principe voor niets geweest. Dat zou jammer zijn! Stel u voor dat u via uw website wél aanvragen zou krijgen voor uw diensten en dat u uw product niet voor niets meer online zou aanbieden. Het kan!

seo-optimalisatie

Hoe begin ik met Seo-optimalisatie

Eerst begint u met uitzoeken op welke woorden of zoektermen u gevonden wilt worden. Er zijn voldoende gratis tools die het vinden van zoekwoorden vergemakkelijken kijk ook eens op de website van Ubersuggest. Hier kunt u tevens zien hoe vaak er op een bepaald zoekwoord wordt gezocht en wie uw concurrenten zijn. Handig toch? 

 

seo optimalisatie en lokale vindbaarheid

Het kan zijn dat het voor u belangrijk is lokaal gevonden te worden. In dat geval is het zaak om goede lokale SEO toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken en goed inrichten van een Google bedrijfspagina. Al met al hangt het van veel factoren af of uw website goed gevonden zal worden.

seo-optimaliseren

hulp nodig bij seo optimalisatie?

Scroll naar top