Hoger in Google

Hoger in Google komen?

U heeft een prachtige website laten maken, alles werkt en het ziet er fantastisch uit. Er is echter één probleem… de bezoekers aantallen vallen tegen terwijl het doel van uw website was veel bezoekers trekken die uw product zouden kopen of een aanvraag doen voor de diensten die u levert. Zodoende haalt u de kosten die u heeft gemaakt en nog maakt voor de website er niet uit. En dat is erg jammer van al uw inspanningen. Het zou dus fantastisch zijn als iemand u helpt uw website hoger in Google te laten komen en daardoor beter vindbaar te maken.

Hierdoor nemen de bezoekersaantallen toe en ziet u eindelijk de resultaten  die u had verwacht. Ik kan u hierbij helpen.

4 stappen om hoger in Google te komen

Allereerst is het zaak om een duidelijk stappenplan te maken om uw website te optimaliseren en zo hoger in Google en andere zoekmachines te komen. Wij zetten ze hieronder op een rijtje:

 

Heeft u een lokaal bedrijf? dan zullen we de focus meer leggen op lokale vindbaarheid van uw website.

Zoekwoordenonderzoek

Misschien wel één van de belangrijkste dingen van SEO optimalisatie is zoekwoordenonderzoek. Samen met u bepalen we de belangrijkste zoektermen die uw doelgroep gebruikt om uw product of dienst te zoeken. We bekijken dan meteen hoe vaak er op een bepaald zoekwoord wordt gezocht zodat geen tijd verloren gaat met optimaliseren voor termen waar nauwelijks op gezocht wordt.

Snelheid optimaliseren

Niets is irritanter dan een trage website. Dat kost bezoekers! Door de website op verschillende fronten te optimaliseren zal de snelheid flink verbeteren waardoor bezoekers van uw website langer zullen blijven en dat is wat u graag wil. Ook helpt het om hoger in Google te komen.

Gebruikersgemak website verbeteren

Gebruikersgemak staat voorop bij uw website. Een bezoeker die op uw website door de bomen het bos niet meer ziet is snel vertrekken en zal geen aankoop doen en ook geen aanvraag doen voor een offerte of iets dergelijks. Het is dus zaak de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken.

linkbuilding

Linkbuilding is ook een belangrijke pijler voor SEO optimalisatie. Het is zaak relevante backlinks naar uw website te krijgen. Door goede relevante content te plaatsen kunt u automatisch links verkrijgen als mensen naar uw website verwijzen. Daarnaast kan er een linkbuildingstrategie uitgezet worden.

Hulp nodig om hoger in Google te komen?

Heeft u hulp nodig bij optimalisatie van uw website? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en wij doen u een vrijblijvend voorstel.

Scroll naar top