Hoger in Google

Je website hoger in Google? Ik help je erbij..

Hoger in Google komen met je website? Heel begrijpelijk. Je hebt een prachtige website laten maken, alles werkt en het ziet er fantastisch uit. Er is echter één probleem… de bezoekers aantallen vallen tegen, terwijl het doel van je website was veel bezoekers trekken die je product zouden kopen of een aanvraag doen voor de diensten die je levert.

Zodoende haal je de kosten die je hebt gemaakt en nog maakt voor de website er niet uit. En dat is erg jammer van alle inspanningen. Het zou dus fantastisch zijn als iemand je helpt je website hoger in Google te laten komen en daardoor beter vindbaar te maken.

4 stappen om hoger in Google te komen

Allereerst is het zaak om een duidelijk stappenplan te maken om je website te optimaliseren en zo hoger in Google en andere zoekmachines te komen. Wij zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Zoekwoordenonderzoek doen
  • Gebruikersgemak verbeteren
  • Snelheid optimaliseren
  • Linkbuilding
seo-optimalisatie Jansen werbsites

Zoekwoordenonderzoek uitvoeren om hoger in Google te komen

Eén van de belangrijkste dingen van SEO optimalisatie is zoekwoordenonderzoek. Samen met jou bepalen we de belangrijkste zoektermen die je doelgroep gebruikt om je product of dienst te zoeken. We bekijken dan meteen hoe vaak er op een bepaald zoekwoord wordt gezocht zodat geen tijd verloren gaat met optimaliseren voor termen waar nauwelijks op gezocht wordt.

Snelheid optimaliseren

Niets is irritanter dan een trage website. Dat kost bezoekers! Door de website op verschillende fronten te optimaliseren zal de snelheid flink verbeteren waardoor bezoekers van je website langer zullen blijven en dat is wat je graag wil. Ook helpt het om hoger in Google te komen.

Gebruikersgemak van de website verbeteren

Gebruikersgemak staat voorop bij je website. Een bezoeker die op je website door de bomen het bos niet meer ziet is snel vertrokken en zal geen aankoop doen en ook geen aanvraag doen voor een offerte of iets dergelijks. Het is dus zaak de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken.

linkbuilding om hoger in Google te komen

Linkbuilding is ook een belangrijke pijler voor SEO optimalisatie. Het is zaak relevante backlinks naar je website te krijgen. Door goede relevante content te plaatsen kun je automatisch links verkrijgen als mensen naar je website verwijzen. Daarnaast kan er een linkbuildingstrategie uitgezet worden.

Hoger-in-Google-komen

Hulp nodig om hoger in Google te komen?

Heb je hulp nodig bij optimalisatie van je website? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en ik doe  een vrijblijvend voorstel.

Contact
Scroll naar top
Contact via WhattsApp